SAKARYA / SERDİVAN - Mehmet Demir Anaokulu

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamındaTahliye Tatbikatı yapıldı.

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamındaTahliye Tatbikatı yapıldı.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında yazar buluşmasında öğrencilerimiz 'Bir Çiçekte İki Çiçek' kitabının yazarı Aylin Yüksel ile buluştu Kıymetli öğretmenimiz Aylin Yüksel'e teşekkür ederiz.

Ock

Ara

Etkileşimli okuma yöntemi ile okunacak kitaplar belirlenerek, günlük eğitim akışı planlandı.

Ara

7 ekimden bu yana İsrail'in saldırılarında Gazze’de yaşamını yitiren 6.000 çocuk anısına okul bahçemize öğrencilerimizle birlikte fidan diktik.

En Uzun Gecede Toprakla Buluşan Her Fidan

Gazze'de Hayatının Baharında Yitirilen Bir Can

#HerFidanBirCan

Ara

Tutum, yatırım ve türk malı haftası okulumuzdaki öğlenci gruptaki öğrencilerle eğlenceli bir şekilde kutlandı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesinin ilk etkinliğini gerçekleştirdik Velilerimiz çocuklarımıza kitap okudular. Daha sonra çocuklarımız okunan kitabın resmini çizdiler. Velilerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz.

Ara

Heybemde Kitap Var projesi okul öncesi dönemde bulunan 48-72 aylık çocuklara kitap okuma alışkanlığı kazandırmayı, çocukların aileleri ile kaliteli zaman geçirmelerini sağlamayı, kelime haznelerini zenginleştirmeyi, çocuğun Türkçeyi doğru konuşma ve anlama becerisini sağlamayı, bilgiye ulaşmak için kitabın önemi konusunda çocuğa farkındalık kazandırmayı amaçlamaktadır. Ayrıca bu proje ile okul öncesi dönemde bulunan çocuklar için nasıl kitaplar seçilmelidir, kitap seçilirken hangi kriterlere dikkat edilmelidir konusunda ailelere bilgi vermek amaçlanmaktadır. Projemiz okul öncesi dönemde bulunan çocuğun bütün gelişim alanlarına hitap etmektedir. Proje sadece çocuklar eğitimini değil aile eğitimini de kapsamaktadır.

DİLİMİZİNZENGİNLİKLERİ PROJESİ

“SÖZLÜK ÖZGÜRLÜKTÜR”

Milli Eğitim Bakanımız Yusuf TEKİN tarafından başlatılan “Dilimizin Zenginlikleri Projesi” kapsamında öğrencilerimizin dilimizin zenginliklerini tanıması, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşması buna bağlı olarak da dili iyi kullanması ve düşünce dünyasını geliştirmesi amaçlanmaktadır.